Fashion

Björn Borg introducerer: NEON

0 Kommentarer 16 juni 2011

Björn Borg introducerer: NEON

Björn Borg skyder den nye sæson i gang med en neon kollektion, og der er selvfølgelig fuld knald på farverne!

Der er både en kollektion til drengene og pigerne, og de gennemgående farver i begge kollektioner er neongul, neongrøn og neonpink.

Det farverige undertøj er i og for sig sjovt nok, men henvender sig måske mest til en yngre målgruppe, der gerne vil flashe neonfarvet undertøj under hængerøvsbukserne.

Björn Borg er mest kendt for deres farverige tights, men både sokker og badetøj produceres også i farverige udgaver.

Björn Borg NEON

Det går dog ikke alt sammen op i neongrønne tights. Mærket producerer også hvad de kalder sportstøj – men det er egentlig ikke så sporty, når det kommer til stykket. Det er nok mere trendy sportstøj, der kan bruges sammen med ens almindelig garderobe. Der er fx t-shirts, shorts og sweatshirts, og selvom stilen er lækker og laid back, så ligner det lidt noget man har set før.

Derimod er deres sneakers en positiv overraskelse, for der er faktisk flere lækre modeller. Vi er i hvert fald lidt hooked på de her to par:

Björn Borg blå seje sneakers

Björn Borg koralfarvede sneakers

 

De blå er casual, sporty og super fede til fyrene. De koralfarvede er fine og feminine, og så har de den perfekte forår/sommerfarve!

Mest for de unge

Selvom der også produceres tights i mere dæmpede farver (man skal dog lede længe blandt de farverige for at finde et par sorte), så er brandet mest til de unge – og der arrangeres fx forskellige spil og lege, hvor man kan vinde undertøj.

Én af legene er Swedish Exports. Man skal tage et billede af sig selv, hvor man er sjov, skør eller cool i sit Björn Borg undertøj. Hver mandag vælger Björn Borg det bedste billede og dermed vinderen. Derefter kan man stemme på månedens billede, som så vinder sin vægt i undertøj. De her (i øvrigt danske) drenge vandt en uge i marts.

Björn Borg: Swedish Exports

 

Vil du lege med hos Björn Borg, så tjek det ud på deres hjemmeside. Eller kig forbi Björn Borg hos os, hvis du vil se flere farverige tights og fede sneakers.

Del din mening

Skriv en kommentar