Fashion

Bruuns Bazaar – dansk design, når det er bedst

0 Kommentarer 07 marts 2011

Bruuns Bazaar – dansk design, når det er bedst

Bruuns Bazaar blev startet i 1994 af de to brødre, Teis og Bjørn Bruun. Deres elegante, klassiske design blev hurtigt populært og et kendetegn for dansk design. Det var det første danske mærke, der kom på den officielle fashion show-liste i Paris og spiller dermed en vigtig rolle for dansk mode i udlandet.

Fælles for alle kollektioner er, at der lægges vægt på kvalitet og et klassisk snit. Forenet med subtile, men unikke detaljer og moderne trends bliver stilen afslappet elegant, og Bruuns Bazaar har ramt et internationalt look, der holder fast i det populære, danske design

I 1999 lancerede de en søsterlinie kaldet BZR, som har et lidt yngre look. Det blev hurtigt en stor succes, og BZR er i dag et selvstændigt brand.

Forår/sommer 2011-kollektionen til kvinder indeholder klassiske snit og en forholdsvis neutral farvepalet. Det kombineres med små prints, blonder og flæser for at give tøjet et feminint touch. Mændenes kollektion bærer også præg af det klassiske i form af enkel jakkesæt og stilrene skjorter og striktrøjer.

Bruuns Bazaar byder ikke på eksperimenterende trends og en edgy stil. De holder sig til det klassiske, hvilket er helt okay, for det er de super gode til. De laver tøj af høj kvalitet med stilrene snit, der holder i flere sæsoner.

I 2010 vandt Bruuns Bazaar den prestigefyldte pris, Årets Danske Designer. Prisen blev overrakt af selveste Kronprinsesse Mary til arrangementet Dansk Fashion Awards. Brødrene Bruun har betydet meget for dansk mode i nyere tid, og det er absolut fortjent, at de modtog denne pris.

Til fremvisningen af efterår/vinter 2011-kollektionen lavede Bruuns Bazaar en video med den danske skuespiller, Pilou Asbæk. Den benytter sig af nogle imponerende effekter og blev vist i 3D. Nysgerrig? Tjek den ud. Med eller uden 3D-briller.

Del din mening

Skriv en kommentar