Fashion, Vi anbefaler

Cool skjorter til fyre

0 Kommentarer 31 august 2011

Cool skjorter til fyre

Skjorter er super fede, og mange fyre har fundet ud af, at man sagtens kan have skjorte på uden at blive for fin. Der er mange muligheder med skjorter, for man kan både være elegant, professionel og afslappet – alt efter hvilken skjortestil man bevæger sig ud i. Skal du være ekstra elegant, så husk et par flotte sko. Det er knap så stylish at komme i sneakers til et bryllup – også selvom du har en pæn hvid skjorte på.

På billedet nedenfor kan du se vores bud på nogle af sæsonens fedeste skjorter (tryk på billedet for at se en større udgave).

Denimskjorten fra Diesel er super rå på den afslappede måde. Den kan sættes sammen med et par sorte slidte jeans og dine bedste sneakers. Så er du casual klædt, men outfittet er lidt rocket og du signalerer, at du hører mere indierock end Medina. Hvis det er rigtig varmt, kan du folde ærmerne lidt op og flashe de solbrune underarme.

Den farvede og mønstrede skjorte fra Selected Homme er rigtig velegnet til sommerskjorte. De lyse farver minder lidt om de mange pastelfarver, som er blevet meget populære det sidste stykke tid – også hos fyrene. Sæt evt. skjorten sammen med et par afklippede denimshorts og hav en varm trøje udover skjorten som jakke. Du kan både have sneakers og sandaler på til dette outfit. Skjorten er lavet af 100% bomuld og er derfor også behagelig at have på en varm sommerdag.

Den beige skjorte fra Humör er noget anderledes end de sædvanlige skjorter fra Humör. De er nemlig ofte fuld af pangfarver, skæve knapper, lommer og andre detaljer og udstyret med diverse mønstre eller kreative prints. Denne skjorte er dog mere stilren i designet – uden for mange mærkelige detaljer. Kun et lille Humörlogo på den ene brystlomme og trykknapperne adskiller den fra andre beige skjorter. Måske er Humör ved at bevæge sig over i en anden stil…

Skjorter fra Humör, Diesel og Selected Homme

Skjorte fra Diesel: Sbarli Shirt – Skjorte fra Selected Homme: Gate Shirt –

Skjorte fra Humör: Spookie Shirt

Del din mening

Skriv en kommentar