Fashion

Cottonfield – Tillykke med de 25 år!

0 Kommentarer 07 april 2011

Cottonfield – Tillykke med de 25 år!

Cottonfield startede i Nordsjælland i 1986 og har altid været forbundet med et aktivt liv og en hel del sportsreferencer, blandt andet i prints og farver. I 80’erne og 90’erne var Cottonfield et populært mærke på skoler og universiteter i de skandinaviske lande.

I 00’erne havde Cottonfield svært ved at trække nye unge danske kunder og valgte at fokusere en del på Beneluxlandene, hvor de havde stor succes. Det betød, at Cottonfield fik et lidt mere modent udtryk end intentionen oprindeligt havde været. Forretningen gik dog godt, så der var ingen grund til at klage.

I anledningen af, at Cottonfield i år kan fejre 25-årsjubilæum, ønsker mærket igen at gøre sig bemærket over for den yngre målgruppe. Derfor arbejdes der for tiden på at forny Cottonfield brandet. Vi er spændte på det og glæder os til at følge med i udviklingen.

I mellemtiden kan vi glæde os over jubilæumskollektionen, Vintage Territory. Der er et nyt hold bag denne kollektion, og kollektionen genfortolker Cottonfields designklassikere gennem tiden. Vintage Territory er tilgængelig i butikkerne fra marts måned.

Da Cottonfield startede tilbage i 1986 var det ud fra en inspiration om at kombinere tøj og det skandinaviske vejr. En orange dunjakke blev det helt store samtaleemne på modemessen dét år, og siden da har Cottonfield været et anerkendt mærke i den danske tekstilbranche.

Fælles for kollektionerne er det sporty look, og der er fokus på detaljerne, så de enkelte styles bliver unikke. Stilen er casual, og snit og materialer gør tøjet behageligt at have på.

I hver kollektion er der ECO LAB-styles, som er modeller, der er lavet af 100% organiske materialer. Det viser, at Cottonfield også tager del i at værne om miljøet, og den tendens kan vi jo godt lide!

Del din mening

Skriv en kommentar