Fashion

Deadly dedicated to NN07

0 Kommentarer 04 april 2011

Deadly dedicated to NN07

Det dansk/svenske mærke sendte sin første kollektion på gaden i 2007 – deraf navnet NN07 (No Nationality 2007). De to fyre bag mærket har en meget frisindet holdning til mode og ønsker ikke at skabe trends. De vil hellere skabe kvalitetstøj til modebevidste fyre, som kan bæres sæson efter sæson. De ønsker at skabe et perfekt fit og have fokus på de unikke detaljer, der gør netop NN07 til noget særligt. Derfor handler det også meget om at finde de rigtig materialer, og et af brandets kendetegn er chinos i lækre bomuldskvaliteter. Kollektionerne byder også på et meget bredt udvalg af skjorter, og striktrøjerne produceres både i bomuld og uld – kombineret med kashmir for at opnå den bedste kvalitet.

Forår/sommer-kollektionen 2011 er yderst velassorteret. Den indeholder både bukser, jeans, jakker, striktrøjer, t-shirts, skjorter, shorts, tasker, punge og bælter. Der benyttes forskellige farver og mønstre, hvorfor tøjet henvender sig til et bredt publikum.

Dette forår er der desuden sat fokus på en ny jeanskollektion, fordi NN07 ønsker at lave jeans, som man aldrig har lyst til at tage af. Jeans som kan bruges til enhver lejlighed og som altid er behagelige at have på. Jeansene er produceret af japansk denim og derefter bearbejdet i hånden. Pasformen kaldes tapered, som deres chinos også produceres i. Men de nye jeans er længere i skridtlængden, hvilket passer bedre til jeans. Kollektionen indeholder syv vaskede modeller og en enkelt raw model.

NN07 ser sig selv som et brand, der skiller sig ud fra mængden, fordi de har valgt deres egen vej. De følger ikke trends og bliver ikke middelmådige, fordi de hele tiden søger udfordringen og udviklingen. Deres designs og kollektioner tages dybt seriøst og de er, som de selv siger det, deadly dedicated.

Ikke kun Danmark og resten af Norden har fået øjnene op for de lækre designs. NN07 forhandles også i Storbritannien, Tyskland og Schweiz.

NN07 er også hoppet med på blogbølgen og har startet deres egen blog, der hedder Project NN07. På sitet blogger Rasmus Wingårdh, der er tidligere chefdesigner hos Filippa K.

I efterår/vinter-kollektionen 2010 lavede Rasmus Wingårdh en kollektion for NN07, Le Club de Mustach. De gentager succesen i denne sæson med en kollektionen, The Mustach Made Me Do It.

For the record: Et moustache er for sejt!

Del din mening

Skriv en kommentar