Fashion

Dixie accessories lokker

0 Kommentarer 25 juli 2011

Dixie accessories lokker

Mottoet hos Dixie er: Details do the difference. Og det har de ret i. De mange lækre detaljer ved Dixie accessories gør taskerne og det andet tilbehør trendy og unikt. Dixie laver mange cool accessories, og du kan finde alt fra tasker og punge til tørklæder og øreringe.

Sommeren hos Dixie byder også på sandaler, solbriller og sommerhatte, så du kan gå de lune sommeraftener i møde iført de lækreste accessories.

Vi er især blevet lidt lune på disse sandaler. De er feminine med et sejt udtryk – og det ser ud til, at de sidder godt på foden, så man roligt kan tage dem på til en heldags-shoppetur eller sommerskovtur med familien.

Det er godt at have nogle forskellige sandaler i skabet. Nogle gange er det godt med et par højhælede sandaler til en fin kjole, andre gange giver et par ballerinaer det rigtige touch. Nedenstående type sandal er efter vores mening lidt et must have. Den er perfekt til denim shorts og et lidt casual sommerlook.

Dixie sort sandal

Denne sandal forhandles i øvrigt på Smartgirl og er i skrivende stund på tilbud.

 

Dixie tasker og punge

Hos Dixie har de fingeren på pulsen, når det kommer til design af tasker og punge. Der er masser at vælge imellem – lige fra clutches, lædertasker i lækre brune farver, skuldertasker, trendy rygsække og fine punge. Farver, design og stil varieres, så der er noget til enhver smag.

Nedenstående clutch har allerede fået en lille plads i vores hjerte og vi overvejer, om det vil være usmageligt eller direkte nødvendigt at investere i alle tre farver.

 Dixie clutches i flere farver

En sort clutch er et must have i enhver piges garderobe. Den blå vil være fin til sommerens lyse, hvide trend og den gule vil være prikker over i’et til et ellers forsigtigt outfit. Impossible to choose!

Husk også de fine Dixie ure – til dig, der gerne vil holde styr på tiden med stil.

Vi krydser fingre for, at Dixie for tiden arbejder på ligeså lækre styles til efterår/vinter-sæsonen. Vi glæder os i hvert fald allerede til at se dem!

Del din mening

Skriv en kommentar