Fashion

Er du en Primadonna?

0 Kommentarer 21 april 2011

Er du en Primadonna?

PrimaDonna lingeri er en del af den belgiske virksomhed, Van de Velde, som også ejer Marie Jo lingeri. Van de Velde opkøbte i 1990 det tyske PrimaDonna og har siden da haft stor succes med deres PrimaDonna-brand.

PrimaDonna lingeri henvender sig til den elegante kvinde, der elsker luksus og skønhed. Designerne bag lingeriet går ikke på kompromis og kan derfor præsentere modeller, hvor pasformen er helt i top og det moderne snit er i fokus. De bløde og lære materialer forenes i skøn kvalitet og leverer god komfort.

For kvinden med den store barm produceres PrimaDonna Twist i en sexet og feminin stil.

BH’erne fra PrimaDonna er tilgængelige i hele 58 størrelseskombinationer for at sikre, at hver kvinde oplever den optimale pasform, og BH’erne er håndlavede for at opnå den bedste kvalitet. PrimaDonna roses for deres evne til at producere BH’er, der er særligt velegnede til kvinder med en stor barm.

PrimaDonnas årelange ekspertise har givet dem en meget bred viden om at skabe det perfekte lingeri. Derfor produceres BH’erne, så de ikke bare støtter, men også former barmen.

I forår/sommer 2011-kollektionen blændes der op for de flotte sommerfarver i form af klar koral, stærk turkis, en cremet beige, blålilla, hvid og flere andre farver. Materialerne er bløde og lækre, fx det velkendte skinnende satin. I kollektionen indgår både blonder og mønstre for at understrege det feminine, men der er også modeller med et mere enkelt udseende.

Primadonna BH og lingeri
Det er helt okay at være en PrimaDonna – især når det gælder lingeri!

Del din mening

Skriv en kommentar