Fashion

Er du også i Humör-humør dette forår?

0 Kommentarer 16 april 2011

Er du også i Humör-humør dette forår?

Humör tøj er fuld af farver og mønstre, og det er fedt! Men begiver man sig ud i et 100% Humör outfit kan det måske blive lidt for farverigt. Det kommer selvfølgelig an på smag og behag, men heldigvis kan man mixe og matche, som man vil.

Som du kan se på billedet bruger Humör farvede legetøjskugler i deres kampagne for at understrege de mange farver. Det ser super fedt ud til deres tøj, og det summer af forår og sommer, når man ser så farvestrålende et billede!

Hvad der ser fedt ud i en reklamekampagne kan dog se helt anderledes ud, når man selv får tøjet på. Er du er vild med Humörs farver og detaljer, men synes, det bliver lidt for meget børnehavefarvelade, så sæt tøjet sammen med noget mere neutralt.

Det fede er, at man sagtens kan style Humör t-shirts og skjorter med et par almindelige jeans. Så giver jeansene et lidt mere nedtonet look, men man får stadig de fede farver og originale detaljer fra overdelen. Sæt fx skjorten fra ovenstående billede sammen med et par mørke jeans og sneakers. Så får skjorten opmærksomheden.

Hvis du er lidt mere modig, kan du hoppe i et par røde eller lilla sneakers, så skoene matcher farverne på skjorten.

På deres hjemmeside kan du se flere farverige billeder fra kampagnen – og her på Humör kan du finde netshops, hvor du kan se mere tøj fra kollektionen.

Humör sommer/forår

 Er du også i Humör-humør dette forår?

 

 

Del din mening

Skriv en kommentar