Fashion

Fin indpakning til fusserne

0 Kommentarer 23 november 2011

Mangler du inspiration til vinterens fodtøj? Så læs med her, hvor vi har fundet de flotte, de rå, de høje og de varme.

Et godt bud på en dejlig varm støvle kommer fra Shoebiz. Modellen hedder Montana (B3371) og er en skindstøvle med snøre. Skaftet kan bukkes ned, så man flasher det plyssede, varme for eller det kan slås op, så fødder og ben er pakket godt ind. Støvlen fås i sort og cognac (billedet), og vi har spottet begge farver på Smartgirl.

Shoebiz montana cognac

Shoebiz – Montana B3371

De høje kommer fra Samsøe & Samsøes lækre efterårskollektion. Modellen hedder Bambi og findes i både sort og den flotte rustbrune farve. Støvletten med gummisål er lavet i ægte ruskind og indersiden er i læder. Hælhøjden er 14 cm, og der er indbygget plateau på 5,5 cm. Wauw! siger vi bare. Begge farver fås på Nelly.com.

samsøe bambi rust

Samsøe & Samsøe – Bambi (farve: rustbrun)

Er du på jagt efter et par rå støvler, så kig absolut nærmere hos Dr Martens. De har i årevis lavet seje støvler, der er super komfortable og giver en lidt mere edgy attitude end ballerina skoene. Vi blev atter helt vilde med den klassiske Dr Martens i sort skind, da vi spottede den på quintess.dk.

dr martens quintess

Dr Martens – sort skind

De flotte kan have mange forskellige udtryk. Det kan være en fashionabel støvlet, en klassisk stilet eller pailletbesat pump. Det afhænger nemlig af, hvad du skal bruge ‘den flotte’ til. Her er en model fra Dixie som kan bruges til af hvert, fx julefrokoster i december, juleaften og nytårsaften. Den høje pump har peep toe, flotte satin kontraster – og er set på Smartgirl.

Dixie stilet

Dixie – klassisk sort pump

Kan du godt lide at give den ekstra gas til nytår, så kan det være rigtig cool med en høj sko i sølv eller guld eller med et hav af flotte, skinnende sten og perler.

Del din mening

Skriv en kommentar