Fashion

G-Star går med på all white-trenden

0 Kommentarer 24 juni 2011

G-Star går med på all white-trenden

G-Stars primære fokus har i mange år været jeans og andre denim styles, men de seneste år er de begyndt at producere flere ikke-denim varer som kan være en god kontrast til det rå denim.

De laver blandt andet t-shirts, trøjer og jakker i en casual stil, og i deres Correct Line-kollektion kan man i denne sæson også spotte en lækker blazer.

G-Star er et af de helt store jeans brands, så de er selvfølgelig hurtigt med på de nyeste tendenser – og således også sommerens all white-trend.

Men hvis vi lige med det samme må indskyde vores uforbeholdne mening: Ja, det ser fedt ud på en lækker herremodel på catwalken – men vil det se ligeså fedt ud, når man går ned ad Strøget i dansk sommervejr (dvs. overskyet, blæsende og regn)? Vi tænker: Nej. Sorry, guys.

G-Star og all white-trenden

 

Heldigvis har G-Star meget mere i ærmet denne sommer, så vi kaster i stedet vores kærlighed på nedenstående bad guy.

Det er efterhånden flere sæsoner siden, at læderjakken fik et seriøst comeback, men trenden lever endnu og er stadig ligeså cool. Det er lidt af et musthave i en god basisgarderobe, for jeans, t-shirt og læderjakke er et outfit, der altid fungerer.

G-Star er kendt for deres ofte rå og edgy stil, og denne læderjakke er ingen undtagelse. Den er nemlig lidt kort i snittet, og det giver mere bikerstil og rå attitude.

G-Stars bud på en cool læderjakke

 

G-Star sneakers er i øvrigt også værd at kigge nærmere på. Vi er i hvert fald lidt vilde med de sneakers, som du kan se på det lille billede øverst i artiklen. De vil være super fede til jeans. De kan gøre en læderjakke lidt mere casual eller en blazer lidt mindre fin.

Et andet ikke-denim projekt er samarbejdet med den australske industrieldesigner Marc Newson. Han har flere gange designet styles for G-Star, og i forår/sommer-kollektionen fortsætter de samarbejdet med en serie af t-shirts og trøjer med stærke grafiske prints.

Det er måske ikke rigtig G-stars sædvanlige stil, og vi synes ikke helt det stemmer overens med den rå bikerstil – så drop læderjakken, hvis du ifører dig en af nedenstående t-shirts.

G-Star feat. Marc Newson

 

Men fede sneakers passer jo næsten til alt, så dem kan du roligt beholde på.

Tjek vores linkguide til G-Star udsalg og gode tilbud.

Del din mening

Skriv en kommentar