Fashion

Gabba’s going to the Wild Wild West

0 Kommentarer 27 marts 2011

Gabba’s going to the Wild Wild West

Gabba byder denne sæson på laid back cowboyinspiration.

Gabba er et dansk mærke, der har fokus på detaljen. De går ind for at producere styles, der kan stå alene, men samtidig være en del af en samlet kollektion. Der er fokus på detaljerne i snittene, så hver style kan få sit eget individuelle udtryk. Desuden lægges der vægt på kvalitet og god pasform forenet med nutidens mode.

I en tid hvor mange brands kæmper om at være mest nyskabende og først med de nye trends, kan Gabba læne sig tilbage og slappe af. Tøjet hos Gabba er enkelt og i stilsikre farver, men tilført et moderne snit, der givet tøjet det helt rigtige look.

Stilen er casual, hvilket også kommer til udtryk i kampagnen for forår/sommer 2011, hvor der både på herre- og damesiden er dømt laid back cowboytema tilført et touch af vintage. Med andre ord: vintage møder rå denim. Og det fungerer!

Gabba tøj rammer en bred målgruppe og kan bæres af mange aldre. Som et eksempel laves jeans’ene på herresiden både i en slimfit og en baggy pasform, så der er noget at vælge imellem lige meget hvilken stil du har. Derudover er der også et bredt udvalg af basisvarer, blandt andet stilrene striktrøjer og jakker. Det appellerer til mange modebevidste, at hos Gabba kan man altid finde de basisvarer, som er uundværlige i en nøje udvalgt garderobe.

Også på damesiden er der forskellige modeller at vælge imellem. Jeans’ene findes både som slimfit, baggy og boyfriend, og giver dermed Gabba-pigen en masse at vælge imellem. De feminine t-shirts med print er præget af et vasket vintage look, der passer godt til de mange lækre jeans. Farverne varierer, men overskyggende er jordfarver og kaki.

Stilen for forår/sommer 2011 køres helt igennem og hvis man lukker øjnene, er det som at befinde sig midt i Det Vilde Vesten på flugt fra Billy the Kid.

Del din mening

Skriv en kommentar