Fashion, Ikke kategoriseret

Gaveinspiration: Far

0 Kommentarer 01 december 2011

Mangler du inspiration til julegaven til din far? Og er du på jagt efter en blød pakke? Så kig med her, hvor vi viser dig nogle forskellige styles, der måske kan passe til din fars garderobe.

 

Nedenstående poloshirt er fra Lyle and Scott. Den findes i flere farver og er lavet i en lækker, blød bomuldskvalitet. Denne poloshirt er en god gave til basisgarderoben – og den lækre kvalitet vil gøre den til en af de fars yndlingspoloer.

Skjorten koster 399,75,-, men vi har spottet den i en webshop til 369,75,-

Lyle and Scott polo

Lyle and Scott poloshirt

 

 

Et andet bud på et hit til basisgarderoben er en grå striktrøje med v-hals. Den kan bruges udover t-shirts og skjorter – og så passer den klassiske grå farve til det meste. Denne striktrøje er fra Cottonfield og er lige nu nedsat fra 499,- til 249,75,-. Altså hele 50% rabat på en ægte must have.

cottonfield striktrøje grå

 Grå strikktrøje med v-hals fra Cottonfield

 

 

Har din far været særlig sød i år og skal han have et ekstra lækker gave, så foreslår vi denne varme striktrøje fra Matinique. Mærket er kendt for deres gode kvalitet, og din far vil uden tvivl blive henrykt for denne lækre striktrøje, der er pæn og elegant, men stadig tilpas casual. Den koster 700,- i Tøjekspertens webshops, men så får du i hvert fald også kvalitet for pengene.

matinique striktrøje mørkblå

Matinique striktrøje i navy 

Del din mening

Skriv en kommentar