Fashion

Hold børnene varme med Hummel

0 Kommentarer 03 november 2011

Vintertiden har sat ind og himlen er blevet grå og kedelig. Hvad skal vi pakke de små størrelser ind i, så de kan holde varmen i den kolde sæson?

Der er mange baby- og børnetøjsmærker, der laver smart tøj til de små pus, men vi er især begejstret for Hummel børnetøj, der blandt andet omfatter regntøj i flotte farver, moderigtige sneakers og bodystockings i retrofarver.

Her er fx to styles, der kan holde den lille pige varm og tør i vintersæsonen.

Hummel Ebony Snowsuit

Hummel Ebony Snowsuit

Hummel Grid Knit Cardigan

Hummel Grid Knit Cardigan

Den lilla flyverdragt er god til pigen, der kan lide at være udendørs om vinteren. Hummel flyverdragten er foret med varm fleece, hætten er aftagelige, der er støvlestropper i benene og ribkanter i ærmerne. Thinsulatemembranen gør den vindtæt og vandtæt, men gør det samtidig muligt for barnets hud og krop at ånde.

Den varme strikcardigan er både god som cardigan til hverdag, men fungerer også rigtig godt som en ekstra varm trøje under jakken. Den går op i halsen og holder kroppen varm, så der ikke opstår for meget vintersnue.

Og hvad så med drengene – hvad skal de have på?

De skal måske have denne super seje vinterjakke på.

Hummel Caine Snow Jacket

Hummel Caine Snow Jacket

Jakkens sprælske farver passer godt til en lille fyr, der har krudt bagi og kan lide at være aktiv. Jakken er vind- og vandtæt, og hætten kan tages af efter ønske og behov.

Der er mange flere smarte styles til både piger og drenge hos Hummel børnetøj. Vi kan anbefale dig at surfe rundt i de forskellige webshops, der sælger Hummel og se, om du bliver inspireret.

Del din mening

Skriv en kommentar