Fashion

Hop i en DND denimskjorte denne sommer!

0 Kommentarer 21 juni 2011

Hop i en DND denimskjorte denne sommer!

Stilen hos DND denne sæson er afslappet, men modebevidst. DND, der altid har stort fokus på jeans, supplerer kollektionen med t-shirts, skjorter, striktrøjer, hoodies og jakker. I deres lookbook sammensætter de jeans med t-shirts eller skjorter for et laid back udtryk, og vi synes de slipper godt fra det – hvad enten man er til den stil eller ej.

Vi har kigget de forskellige styles igennem og har fundet et par yndlingsoutfits.

Outfittet på billedet ovenfor til højre er simpelt, men det virker. Lyse denimshorts og en denimskjorte kan man ikke gå helt galt i byen med denne sommer. Denimskjorten ses for tiden i bybilledet i mange forskellige farver og udgaver, men det er fedt, at DND holder deres denimskjorte i en klassisk stil.

Det meste af tøjet er produceret i forsigtige farver, og umiddelbart kan stilen hos DND måske fremstå lidt kedelig. Der er dog nogle items, fx t-shirts og shorts, der byder på lidt mere spræl og farve, hvis man foretrækker det.

I hele kollektionen synes stilen at være laid back. DND er til den modebevidste fyr, der søger et trendy outfit, men i en afslappet udgave, hvor slidte sneakers og lidt morgenhår er en del af looket.

Der skal i øvrigt ikke altid farver til for at give et outfit kontraster. Det er derfor vi er lidt vilde med dette outfit:

DND bukser og kontrast jakke

 

Stilen er trendy, men afslappet – og det er et outfit, der fungerer både til arbejdet og til at hænge ud med vennerne. Der er ikke så mange unge fyre, der bevæger sig ud i sandfarvede bukser, men efter vores mening kan de godt gøre det i et look som dette. Sandfarvede bukser kan måske nemt komme til at være lidt for ’pæne’, men den store armyfarvede jakke er en rigtig god kontrast til de lyse bukser.

Der er også stor forskel på, om man tilsætter bukserne nogle pæne sko eller et par sneakers. Til hverdag foretrækker vi helt klart sneakers, men prøv dig eventuelt frem med pænere sko til forårets konfirmationer.

 

Del din mening

Skriv en kommentar