Fashion

How to keep ears warm

0 Kommentarer 17 november 2011

Mange har allerede fundet vanterne frem – og nogle har endda også fundet huer og ørevarmere frem. Derfor har vi lavet et lille indlæg om “How to keep ears warm” – the fashionable way.

 

Den overdådige

Nedenstående pelshue er perfekt til fashionistaen, der kan lide en elegant og chic stil. Huen er lavet i imiteret pels og der er indvendigt foer. Vi forestiller os, at den vil være super flot med en feminin parka og et par høje støvler.

 

Soaked hoodis

Pelshue fra Soaked in Luxury – model: Hoodis

Soaked in Luxury åbnede for nylig en afdeling på 2. sal i Magasin på Kgs. Nytorv. Her kan du finde mange lækre Soaked in Luxury varer. Vi spottede den lækre pelshue på Smartgirl, hvor der i skrivende stund er tilbud på huen.

Den sjove

Wanna go oldschool? Kan du huske da man var lille og havde de såkaldte elefanthuer på, som også dækkede halsen og var rigtig praktiske? Rütme har lavet en oldschool elefanthue, men i en ny og moderne udgave i lækker retrofarvet strik.

Rutme hue

Rütme strikhue – model: Trysilla

Den farverige

I denne sæson står Hummel for den farverige hue, der er varm og praktisk, men som også lyser op i gadebilledet, når alle de andre er pakket ind i sorte og mørkegrå huer. Har du altid en sort vinterjakke og mørke vintersko og støvler? Så vælg en hue med lidt spræl og farve, hvis du ikke vil forsvinde i den mørke vintertid.

Hummel hue

Hummel hue – model: Sophia Beanie

Den sikre

Den sikre er den hue, der passer til de fleste outfits – men også den hue, som rigtig mange har på. Her er det en mørkeblå strikhue med kvast fra Pieces. Huen er sød og fin med kvast, men alligevel et lidt sikkert (nogen vil måske læse: kedeligt) bud på en almindelig vinterhue.

Pieces hue

Pieces strikhue – model: Papilon shop hood

Del din mening

Skriv en kommentar