Fashion

Hummels humlebi holder hele vejen

0 Kommentarer 16 marts 2011

Hummels humlebi holder hele vejen

Hummel sportstøj til børn minder meget om sportstøjet til voksne. Det er kvalitetstøj med kendetegn, der er gennemgående for Hummels sportslinier. Det lykkedes Hummel – med stor succes i øvrigt – at videreføre de klassiske sportselementer til en fashionkollektion til voksne. Og det lykkedes i den grad også at videreføre det til en børnekollektion. Kollektionen for forår/sommer 2011 indeholder de gode, gamle Hummelkendetegn, men stadig med et nyt touch, der viser, at Hummel hele tiden er med på den nyeste mode.

Den velkendte humlebi fra Hummels logo skifter fuldstændig karakter, når den sættes på en lille lyserød sparkedragt. Lige så trendy den er på voksentøjet, lige så bedårende er den på børnetøjet fra fashionkollektionen.

Kollektionen for forår/sommer er old school, men med tanken, at old is cool. Kollektionen er inspireret af vintage og college looket, og på pigernes side er der brugt meget feminine farver som lyserød og lilla for at understrøge det tøsede. For at give det et råt strejf kombineres det tøsede med jeans og jakker i lys denim. På drengesiden er de basale styles, såsom sweatshirts og poloshirts, vasket til et vintage look og påført seje prints. Gennem hele kollektionen kan man selvfølgelig se en rød tråd af den sporty inspiration, som Hummel tøj er kendt og elsket for.

Det er ikke kun i Danmark, der er stor efterspørgsel på det fashionable børnetøj. Flere lande forhandler tøjet, blandt andet Tyskland, der endda også har en stor onlineshop med et bredt udvalg af tøjet.

Hummel siger: Old is Cool. Vi er enige

Hummel siger: Old is Cool. Vi er enige.

Del din mening

Skriv en kommentar