Fashion

Iceman – cool og casual

0 Kommentarer 23 juni 2011

Iceman – cool og casual

Siden 1992 har Iceman været en fast del af mange drenge-garderober, og vi forudser, at mange varer fra forår/sommer-kollektionen også vil finde vej til de trendy garderober. Der er nemlig flere fede styles at finde.

Stilen hos Iceman er afslappet. Som det ses på billedet befinder Iceman-fyren sig godt i et par jeans og en cool t-shirt. Måske tilsat en jakke, sneakers, en striktrøje eller en blazer – alt efter smag, humør og anledning.

Icemans store kollektioner byder nemlig på alt fra badeshorts til blazers, så du kan altid peppe dit outfit op eller ned, og du kan style det forskelligt, når du skal hænge ud med vennerne eller til familiefødselsdag.

Vi synes outfittet på billedet nedenfor er casual og trendy. Man går aldrig helt galt i byen med et par jeans og en t-shirt, men det må gerne være en fed t-shirt, så det ikke bliver for kedeligt. T-shirten her er god, fordi den er sort og rimelig afdæmpet, men alligevel med lidt print foran.

Iceman forår/sommer 2011

Iceman præsenterer nye kollektioner fem gange om året. Kollektionerne er brede og indeholder hver gang helt klassiske basisvarer som enkeltfarvede t-shirts og tights – men der er også altid plads til mange skjorter, trøjer og cardigans med stærke farver og mønstre.

På den måde henvender Iceman sig til en bred målgruppe, fordi de har modige farver og mønstre til de unge friske fyre – og klassiske basisvarer til de lidt ældre fyre, der er mere til det enkelt- end flerfarvede.

Del din mening

Skriv en kommentar