Fashion

InWear designer vandt pris under modeugen

0 Kommentarer 07 september 2011

InWear designer vandt pris under modeugen

InWears dygtige designer, Lene Borggaard, blev under modeugen i starten af august tildelt prisen Guldknappen. Guldknappen er en dansk designpris, der har eksisteret siden 1984, og den bliver hvert år tildelt en designer, der har udmærket sig i den danske modebranche. Guldknappen blev stiftet af magasinet, Alt for damerne.

InWear viste i samme anledning kollektionen for forår/sommer 2012, og mange anmeldere og bloggere har været positivt stemt over for den flotte kollektion, der venter os i 2012.

Vi skal dog først igennem efteråret og vinteren 2011, men der er heldigvis rigtig mange flotte styles rundt omkring i butikkerne. Nu hvor vi taler om InWear, så vil vi gerne fremhæve nedenstående kjole:

Inwear Aliki Dress - AW11

Kjolen fra InWear hedder Aliki Dress og findes i to farvekombinationer.

Vi er vilde med denne kjole, fordi den kan bruges til flere lejligheder. Sammensæt den med et par fine, flade sandaler, og det er en super sød sensommer kjole. Eller tilsæt et par høje, flotte stiletter og lidt smykker – og du er klar til ‘dinner and a dance’.

Det tynde læderbælte i taljen er en sød detalje og giver kjolen den helt rigtige feminine silhuet. Der er desuden lynlås i ryggen og to dybe lommer foran.

Guldknappen er i 18 karat rødguld, og den er designet af Charlotte Lynggaard.

InWear er en del af IC Companys, som også huser brands som Part Two, Soaked in Luxury, Matinique, Cottonfield og Tiger of Sweden.

Del din mening

Skriv en kommentar