Fashion

Karl Kani – hip hop never stops!

0 Kommentarer 11 marts 2011

Karl Kani – hip hop never stops!

Hvis du endnu ikke har hørt om Karl Kani, så er det absolut på tide.

Karl Kani er et amerikansk tøjmærke, der blev startet af Carl Williams (”Karl Kani”) i 1989. Han har aldrig taget en uddannelse inden for design, men allerede som 16-årig begyndte Karl at designe tøj og udviste hurtigt store evner.

Han ønskede at forene tøjproduktion med sin anden store interesse, hip hop-musik, og ville gerne være ”Ralph Lauren of the streets”. Den drøm gik i opfyldelse, og Karl Kani var faktisk den første afro-amerikaner, der lancerede hip-hop modetøj. Han fik hurtigt øgenavnet, The Originator, fordi han som den første mixede hip hop-stilen med modebranchen.

Karl Kani har været et forbillede for mange mennesker og er en af de mest indflydelsesrige afro-amerikanske designere inden for branchen. Han har været en pioner inden for både streetwear og hip hop-moden, og i 2002 modtog han prisen, Urban Fashion Pioneer Award, for hans store succes.

I 2001 lancerede Karl Kani også Kani Ladies.

I USA kender alle Karl Kani, og det er et meget populært brand. De store stjerner både går i tøjet og nævner det i deres musik, og Karl Kani indgår i sange hos både Eminem, Jay-Z og Missy Elliot.

Kollektionerne følger stadig hip hop-moden og indeholder på herresiden t-shirts og sweatshirts med prints, baggy jeans, caps og sweatpants – alt sammen i bedste hip hop/streetwear stil. På pigesiden er stilen knap så hip hoppet.

Hip hop never stops! Karl Kani rocks!

Del din mening

Skriv en kommentar