Fashion

Konichiwa Superdry!

0 Kommentarer 14 april 2011

Konichiwa Superdry!

Det engelske tøjmærke, Superdry, er absolut værd at tjekke ud.

Inspirationen til tøjet er en blanding af japansk design og klassisk amerikansk stil, som giver et casual og fashionabelt udtryk.

Mærket er blandt andet kendte for deres Osaka t-shirt. Den japanske inspiration kommer til udtryk, og David Beckham er indtil flere gange blevet spottet i t-shirten.

Superdry producerer tøj til både piger og drenge, og begge kollektioner præsenterer et meget bredt udvalg lige fra t-shirts, tasker og sko til hættetrøjer, jakker og undertøj. Der er meget forskelligt at vælge imellem også i forhold til farver, mønstre og snit. Der er t-shirts med stærke farver og store prints, men også enkle jakker og bikerstøvler i en lækker, rå stil.

Superdry henvender sig til den yngre målgruppe, der er med på den hippeste mode og de nyeste trends.

I forår/sommer 2011-kollektionen er der tendens til at fokus flyttes en anelse fra de tidligere kollektioner. De har nemlig tidligere indeholdt mange t-shirts med det velkendte logo, men i denne sæson er der flere forskellige trends at finde. Vintage er uden tvivl kodeordet, og der er både vintage-inspirerede sommerkjoler og vintage-inspirerede lædersko.

Til pigerne er der mulighed for at finde noget hvad enten man er til det feminine eller det sporty/casual. Til drengene er der både trendy skovmandsskjorter og stilrene striktrøjer.

I 2008 oplevede Superdry tøj stor succes og åbnede butikker i mange større byer i England. Siden da er brandet blevet mere og mere populært og sælges i dag i 20 lande verden rundt. 

Bonusinfo: Konichiwa betyder hej på japansk!

Del din mening

Skriv en kommentar