Fashion, Luksus vs. budget

Luksus vs. budget #1

0 Kommentarer 08 juli 2011

Luksus vs. budget #1

I Luksus vs. Budget finder vi frem til styles, der produceres i flere prisklasser. Vi viser to styles, der minder om hinanden, men som ikke koster det samme. Der er ingen regler for, hvad priserne skal ligge på – det eneste krav er, at den ene ting er billigere end den anden.

Følg vores Luksus vs. Budget-serie og skriv gerne, hvilken style du synes bedst om.

Vi vil bestræbe os på at vise både jeans, kjoler, toppe, skjorter, t-shirts, undertøj og accessories.

I kommentarfeltet kan du foreslå, hvad vi skal have som Luksus vs. Budget-emne næste gang.

 

Den lille Hvide

Den lille Sorte har i denne sæson skiftet navn til Den lille Hvide.

Der er masser af bud på den perfekte hvide sommerkjole, og vi viser her to kjoler, der har visse fællestræk, men som sælges til to forskellige priser.

Den første kjole er fra mbyM. Den hvide farve og det rene snit gør som udgangspunkt kjolen meget enkel, men den asymmetriske detalje og den flotte flæse henover brystet gør kjolen unik og festlig. Kjolens oprindelige pris er 699,75 kr. (prisen er fra Smartgirl)

mbyM hvid sommerkjole

 

Den anden kjole er fra Vero Moda er også enkel, men med lidt flere detaljer såsom de flere tynde lag, at kjolen afsluttes i etager og den store blomst ved brystet. Der er i øvrigt en tynd strop på den ene skulder, som igen giver et asymmetrisk touch. Kjolens oprindelig pris er 299,75 kr. (prisen er fra Smartgirl)

Vero Moda hvid sommerkjole

 

Hvordan styler man Den lille Hvide?

Man kan næsten i søvne style Den lille Sorte, fordi man har haft den på SÅ mange gange, at man efterhånden ved, hvad der fungerer. Den lille Hvide er  nyere, så der skal måske tænkes lidt mere over stylingen.

Lige som sort kan hvid også tilsættes alle farver. Der er derfor flere muligheder, når du skal finde de rigtige sko til kjolen, for både sort, blå og grøn virker. Vær blot opmærksom på, at du kan ligne et omvandrende Dannebrog, hvis du kun ifører dig røde og hvide ting.

Synes du den hvide kjole er lidt for ‘yndig’, så tag en læderjakke over, som giver kjolen et mere råt look. Og skift evt. den spinkle guldkæde ud med en chunky halskæde.

Del din mening

Skriv en kommentar