Fashion

Lyle and Scott til den fashionable golfer

0 Kommentarer 12 juni 2011

Lyle and Scott til den fashionable golfer

Det skotske mærke, Lyle and Scott, blev startet i 1874 og selvom de producerer mange forskellige varer, er brandet primært kendt for deres lækre golftøj til mænd og kvinder. Virksomheden startede med at producere striktrøjer, der var særligt velegnet til golf, og siden da er det gået støt fremad for Lyle and Scott.

I 1954 designede de i samarbejde med Christian Dior en kollektion af kashmirtrøjer, der blev meget populær, og i 1960 fik de deres ørne-logo som efterhånden er blevet et meget karakteristisk kendetegn for Lyle and Scott.

I 1985 fulgte de op på successen med golftøj og begyndte at producere golftøj til kvinder, og i 2009 lancerede de en helt ny linie, Club, der er fashionabelt tøj til den lidt yngre golfer.

I dag producerer de stadig det karakteristiske golftøj, men de laver også badeshorts, poloshirts til skjorter, vindjakker og meget mere.

De laver styles i forskellige snit og pasform, og har med forskellige navne søgt at dele kollektionerne lidt op. Linien, Heritage, har et lidt modent look og indeholder blandt andet poloshirts i et klassisk snit. Linien, Vintage, henvender sig til den lidt yngre og mere modige stil.

Fælles for alt tøjet er den gode kvalitet.

Heritage forår/sommer 2011

Heritage forår/sommer 2011

Vintage forår/sommer 2011

Vintage forår/sommer 2011

Del din mening

Skriv en kommentar