Fashion

Marie Jo – lækkert lingeri giver selvtillid!

0 Kommentarer 21 marts 2011

Marie Jo – lækkert lingeri giver selvtillid!

Marie Jo har rødder helt tilbage til 1919, hvor det belgiske ægtepar, Van de Velde, startede med at producere korsetter. I 1981 markedsførte virksomheden for første gang et decideret brand; Marie Jolie, der hurtigt blev til Marie Jo.

Den belgiske virksomhed oplevede stor succes og opkøbte i 1990 det tyske mærke, PrimaDonna, og i 2008 opkøbte de også det spanske mærke, Andres Sardá.

I dag er virksomheden Van de Velde delt op i fem forskellige brands:

  • Marie Jo Intense
  • Marie Jo Haute Lingeri
  • Marie Jo L’Aventure – Lingeri Pure
  • Prima Donna
  • Andres Sardá

De tre Marie Jo-brands tilbyder hver noget forskelligt.

Marie Jo Intense blev lanceret for første gang i 2008 og er sportslingeri til den aktive kvinde. Der produceres sportslingeri til mange forskellige sportsgrene, så man kan være iklædt Marie Jo hvad enten man løber, spiller golf eller dyrker yoga. Lingeriet formår at være både effektivt, komfortabelt og feminint, og det er vigtigt for mange at føle sig godt tilpas i alle situationer. Mange kvinder føler sig nemlig mere attraktive, når de har lækkert undertøj på frem for det gamle og forvaskede.

Marie Jo Haute Lingeri er den klassiske lingerilinie, der indeholder blonder og mange feminine detaljer. Det er til kvinden, der ønsker stil og elegance – også allerinderst. Lingeriet er stilet og forførende uden at gå på kompromis med god kvalitet og pasform.

Marie Jo L’Aventure – Lingeri Pure er – som navnet også indikerer – lingeri med rene linier og enkle detaljer. Minimalismen blev en vigtig del af moden i 1990’erne og i 1997 lanceredes denne Pure line. Det er til kvinden, der lever livet fuldt ud og ved, hvad hun vil have. Lingeriet har en god pasform, og materialerne er bløde og luksuriøse.

Fælles for alle de tre Marie Jo-brands er, at det er luksuslingeri af højeste kvalitet.

Hvert år introducerer virksomheden 270 nye modeller og har dermed et meget bredt udvalg af lækkert lingeri. Idéen er, at Marie Jo-kvinder skal have mulighed for at finde det rette lingeri med den rette pasform.

Forår/sommer 2011-kollektionen byder på lette sommerfarver såsom nude, beige, off white, en mild koralrød og pasteller. Farverne kombineres med feminine mønstre, blandt andet forskellige blomsterprints.

Marie Jo - undertøj har udviklet sig

Der er sket meget med undertøj til kvinder siden korsettets tid

Del din mening

Skriv en kommentar