Fashion

mbyM byder på jumpsuits og den lille hvide

0 Kommentarer 01 juli 2011

mbyM byder på jumpsuits og den lille hvide

Forår/sommer 2011 hos mbyM byder på lidt af hvert. Vi har kigget kollektionen igennem og udvalgt nogle fine styles, som vi gerne vil vise frem.

De populære jumpsuits er en sikker investering denne sommer. Jumpsuits er behagelige at have på og kan nemt dresses op og ned med forskelligt tilbehør – såsom flade, enkle sandaler vs. chunky stiletter eller en let cardigan vs. en tjekket blazer.

Jumpsuiten på billedet ovenfor er fin i både farve og snit. Det kan være en god idé at købe sin jumpsuit i en forholdsvis enkel farve, hvis man gerne vil sætte den sammen med forskelligt tilbehør. Det er lidt nemmere at style den med farvede accessories, hvis selve jumpsuiten er mere neutral.

Den lille sorte har denne sæson skiftet navn til den lille hvide. Der er lavet mange bud på den hvide sommertrend, og nogle er sluppet mere heldigt fra det end andre.

Kjolen på billedet nedenfor er et af mbyM’s bud på den hvide trend. Kjolen er fin med sit asymmetriske snit, men der er måske lige lovlig meget flæseværk på kjolen. Man kan i hvert fald nemt komme til at ligne en brudepige… Eller måske har vi bare ikke helt vænnet os til at se så meget hvidt i gadebilledet? Vi synes dog, at de styler kjolen flot med et par klassiske sorte stiletter. Looket bliver enkelt, men elegant og sofistikeret.

 mbyM præsenterer: Den lille hvide

Sidste udvalgte fra mbyM’s forår/sommer-kollektion er denne kjole. Snittet er sødt og kjolens print/mønster rammer plet i de unge pigers smag.

Vi har i hvert fald allerede spottet dette slags print mange steder i gadebilledet, og vi spår denne kjole stor popularitet henover sommeren.

Kjolen kan i øvrigt både bruges til hverdag, på job og udover bikinien, når turen går til stranden.


mbyMs bud på en lækker let sommerkjole

 

Del din mening

Skriv en kommentar