Fashion, Vi anbefaler

Overgangsjakker

0 Kommentarer 27 juli 2011

Overgangsjakker

Der er altid nogle perioder i løbet af året, hvor det er enormt svært at tage jakke på om morgenen, fordi det enten er lidt for varmt til at have jakke på eller lidt for koldt til ikke at have jakke på. Derfor er det godt at have nogle forskellige overgangsjakker i forskellige materialer og tykkelser, så det er nemt at iklæde dig den jakke, der passer bedst til dagens vejr.

Det kan være fedt at have nogle jakker i forskellige stilarter – på den måde kan man også præge sin stil. Nogle gange kan man være chic i høje støvler og andre gange er man måske bare til et par jeans og sneakers.

Vi har fundet 4 overgangsjakker, der kan bruges til fire forskellige looks – se billedet under teksten.

Den hvide jakke fra Modström har sorte skindkontraster i 100% skind og en stor, bred krave. Jakken er stilren og bindebåndet i taljen giver jakken et elegant og feminint udseende.

Den lyserøde jakke fra Samsøe & Samsøe er praktisk med hætte, og den lyserøde farve gør jakken afslappet på en yndig måde. Der er lidt parka stil over jakken, og den vil være flot både med sneakers og lange, flade støvler.

Den grønne jakke fra Paul Frank er street wear på den fede måde. Tilsæt jakken dine lidt slidte jeans, en t-shirt og et par lækre sneakers for det optimale street wear look. Forsøg dig frem med lidt color blocking – enten ved at tilsætte jeans eller sneakers i pangfarver (fx de flotte lilla sneakers fra Hummel kollektionen).

Den sorte skindjakke er lidt et must have. Den er rå og stilet, og du vil uden tvivl føle dig lidt mere rocket iført din læderjakke. Tag fx jakken over en meget feminin sommerkjole for at nedtone det yndige og gøre outfittet mere afslappet. Eller tag den på til sorte, stramme jeans og stiletter à la Sandy i Grease. Eller sæt den sammen med et par hullede jeans og tunge Dr. Martens for et gennemført rocket udseende. Denne læderjakke er fra mærket Superdry.

Jakker fra Superdry, Paul Frank, Modström og Samsøe Samsøe

Hvid jakke fra Modström: Obey – Lyserød jakke fra Samsøe Samsøe: Viol -

Grøn jakke fra Paul Frank: Head Nylon – Sort jakke fra Superdry: Ramona skindjakke

Vi synes det er svært at vælge en yndlingsjakke blandt disse, fordi de er så fine på hver deres måde og dækker forskellige behov i garderoben. Egentlig vil vi bare gerne eje dem alle fire!

Del din mening

Skriv en kommentar