Fashion

På stranden i Humör badeshorts!

0 Kommentarer 10 august 2011

På stranden i Humör badeshorts!

Er du også vild med Humör? Og elsker at gå i deres tights, shorts, bukser og jeans? Det behøver du ikke at gå glip af bare fordi du skal på stranden. Du kan jo iføre dig de seje Humör badeshorts, når du skal hænge ud med vennerne på stranden!

Humör laver badeshorts i forskellige farver og med forskellige prints og mønstre. Vi har valgt at vise nogle badeshorts med lidt farve, for om sommeren må der gerne være lidt friske farver – både på tøjet og på badetøjet.

Trods den stærke turkise farve på badeshortsene herover er disse badeshorts rimelig enkle. Der står kun lige Humör på det ene lår. Men det er også muligt at finde nogle med lidt flere farver og mønstre, fx shortsene på billedet nedenunder.

Der er seje lommer på siderne, og shortsene bliver ikke for spraglede, for farverne holdes i den samme nuance. Vi synes disse shorts er super fede til en varm dag på stranden.

Humör badeshorts

 Når solstrålerne titter frem fra skyerne, så skynd dig at  ringe til vennerne og se at komme af sted til stranden. Inden du løber ud af døren, så husk: Håndklæde, solcreme, vand og penge til is!

Del din mening

Skriv en kommentar