Fashion

Part Two – 25 år med tøj til modebevidste kvinder

0 Kommentarer 08 april 2011

Part Two – 25 år med tøj til modebevidste kvinder

Part Two har designet og produceret tøj siden 1986. I mange år har stilen hos Part Two været meget klassisk, men for nogle år siden lagde de stilen om, og har nu fokus på at skabe et sofistikeret og dynamisk look til den moderne kvinde. Kollektionerne benytter sig stadig af de klassiske farver og snit, men en rå kant og fokus på kontraster giver tøjet et mere unikt udtryk. Chefdesigner hos Part Two, Pernille Skriver, kan godt lide at veksle mellem maskuline og feminine udtryk, som flettes sammen til en helhed. Hun samler inspiration fra mange steder – blandt andet rejser, musik, epoker med oprør og opbrud samt fortidens stærke kvindelige personligheder.

Forår 2011-kollektionen bærer præg af ørkenfarver som sand, beige, brun og armygrøn. Der er fokus på et uniforminspireret udtryk, som – blandet med feminine detaljer – giver et dejligt casual look. Forårslooket efterfølges af en sommerkollektion i fransk boudoir-stil, der fremhæver delikate materialer og sofistikerede snit og med et gennemgående romantisk og sensuelt look.

I anledningen af mærkets 25-årsjubilæum har Pernille Skriver i denne sæson lanceret en særlig jubilæumskollektion, Twentyfive, der præsenterer tidløse designs med et råt og sensuelt udtryk. Grov asymmetrisk oversize-strik og herreinspireret blazer kombineres med florlette materialer og flæsedetaljer og skaber det helt rigtige feminine udtryk.

Twentyfive er allerede i butikkerne. Smagsprøve? Se videoen.

Part Two blev hurtigt klar over, at Twentyfive-kollektionen var yderst populær, og det kan allerede nu afsløres, at der kommer en efterfølger i efterår/vinter-kollektionen. Vi venter spændt.

Part Two fejrer også deres 25-årsjubilæum ved at hylde kunsten og livet. Part Two har indgået et samarbejde med fire anerkendte kvindelige kunstnere fra henholdsvis Danmark, Sverige, Norge og Finland. De fire kunstnere laver hver deres originale kunstværk, som i løbet af foråret sættes på auktion. Overskuddet går til up-and-coming kunstnere i Norden.

Del din mening

Skriv en kommentar