Fashion

Pulz

0 Kommentarer 22 juni 2011

Pulz

Vi har tidligere skrevet om, at jeans er i absolut fokus hos Pulz. De ønsker nemlig at skabe de perfekte jeans, som er behagelige at have på, trendy i snittet og som har en super pasform.

Forår/sommer 2011-kollektionen byder naturligvis på flere slags Pulz jeans. Der er de klassiske blå, de lidt slidte, de løse, og så er der de hvide.

Den helt store sommertrend er hvid, og det kan være en fordel at investere i et par lækre, hvide jeans til basisgarderoben, for de kan nærmest styles med alt. Fx som her på billedet med en skjorte og en kort jakke. Du kan også tage dine hvide jeans under en let sommerkjole, hvis vejret ikke helt er til bare ben.

Sandalerne på billedet gør stilen lidt mere rå, men hvis du ønsker et mere fint look, kan du iføre dig et par feminine ballerinaer.

 

Lækre hvide jeans fra Pulz

 

Kollektionerne hos Pulz præsenterer også en række andre varer, fx toppe, bluser og kjoler. Stilen er ofte meget feminin med detaljer som flæser, blonder og rynkeeffekter.

Efter vores mening kan for mange flæser og detaljer på tøjet hurtigt blive for meget pynt eller looket kan blive for pænt. Derfor kan man med fordel sætte pyntede items sammen med noget råt for at få et mere afslappet look.

På nedenstående billede kommer Pulz selv med et bud på, hvordan en af deres feminine skjorter med pynt kan styles. De sætter skjorten sammen med et par enkle sorte bukser og et par grove sandaler. Det fungerer godt, og looket bliver harmonisk – hverken for meget af det ene eller det andet.

Fin skjorte fra Pulz

Alternativt kan skjorten sættes sammen med et par slidte jeans og flade ballerinaer.

Det vil være helt perfekt, hvis outfittet er tilsat en lidt pjusket frisure – du ved, sådan én man får ved at køre en tur i en cabriolet eller ved at have været en dag på stranden. Vi har ikke en cabriolet, men vi vil meget gerne snart en tur på stranden!

Del din mening

Skriv en kommentar