Fashion

Puma – just live

0 Kommentarer 02 april 2011

Puma – just live

Puma – Log off. Power down. Unplug. Just live

Bag mærket Puma står tyskeren, Rudolf Dassler, som faktisk er bror til Adolf Dassler, der står bag mærket Adidas.

Puma blev registreret som firma i 1948 og allerede samme år lancerer de deres første fodboldstøvle med stor succes. Firmaet bliver ved med at udvikle sportssko og i 1954, da verdensrekorden på 100 meter bliver slået, er det iført Puma løbesko.

Op gennem 50’erne er Puma et anerkendt mærke inden for fodboldstøvler, og flere tyske fodboldhold er sponsoreret af Puma.

I 80’erne bliver der sat fokus på tennis, og i 1985 vinder Boris Becker Wimbledon iført Puma sko og med en Puma ketsjer i hånden.

Puma har gennem årene opbygget et stærkt brand, fordi de designer og producerer sportstøj og sko af højeste kvalitet. De holder fast i de gamle visioner og produktioner, men formår også at forny sig og følge med tidens trends.

Som vi har oplevet det med andre sportsmærker, er Puma også vældig populært som streetwear – en trend, der hos Puma hedder After Hours Athletes. Især de mange lækre Puma sneakers er blevet populære og fås efterhånden i mange farver og designs.

I 2006 startede Puma et samarbejde med designeren, Alexander McQueen. Et samarbejde, der har holdt ved lige siden og der er også i forår/sommer 2011-kollektionen udarbejdet en serie af lækre McQueen-styles.

Alexander McQueen for Puma forår/sommer 2011

Alexander McQueen for Puma forår/sommer 2011

Puma sponsorerer den jamaicanske atletikudøver, Usain Bolt. I efteråret 2010 forlængede de endda kontrakten, og dermed har de to parter indgået et samarbejde frem til 2013.

Verdensmesteren Usain Bolt stiller op til OL i London i 2012 i Puma udstyr, og han er allerede en del af deres reklamer og annoncer, bl.a. i en reklame for en Puma fragrance.

Puma er i den grad et af de største brands inden for sportstøj. Det er et brand, der også er med på moden uden for sportsbanerne, og det viser, at Puma er i konstant udvikling og formår at følge med tiden og moden. Det tager vi hatten af for.

Del din mening

Skriv en kommentar