Fashion

Put the Pieces together

0 Kommentarer 07 marts 2011

Put the Pieces together

For den rigtige fashionista er tilbehøret lige så vigtigt som tøjet.

Det er ikke uden fortjeneste, at Pieces er førende inden for accessories i Danmark. Med en ny kollektion hver måned kan de hele tiden kan være med på beatet og tilbyde de nyeste styles inden for de nyeste trends. Priserne er på high street-niveauet, så alle kan være med. På det seneste er de dog begyndt at lancere styles, der er lidt mere eksklusive og dermed også højere i pris. Blandt andet er der i forår/sommerkollektionen lanceret sko og tasker i 100% læder, hvor priserne er lidt højere end de sædvanlige Piecesvarer.

Hos Pieces gør de meget ud af at være hurtigt med på de nyeste tendenser, og netop derfor er der altid stor interesse for mærket. Modebranchen er i konstant bevægelse, moden skifter meget, og der kommer hele tiden nye trends til. Da neglelakken for nogle år siden fik sin revival, var Pieces naturligvis med på bølgen og lancerede lynhurtigt en række farver. Pieces følger med, designer og producerer hurtigt populære styles og formår at ramme bredt med et stort udvalg af varer.

Kollektionen omfattede i starten kun smykker, men udviklede sig senere hen og nu indeholder en kollektion også tasker, sko, tørklæder og basic tøjvarer. Pieces er også med på musikbølgen dette forår, så du kan være yderst fashionabel, mens du hører musik. De har lanceret høretelefoner i ikke mindre end otte lækre farver. De kan købes i Piecesbutikker og endda også på Soundvenues hjemmeside.

Pieces accessories

Gå sommeren i møde med god musik i ørerne

I 2008 vandt Pieces den såkaldte Sirene Highstreet Award i kategorien bedste accessories brand. Det var en stor ære for Pieces at vinde prisen, da stemmerne – og dermed anerkendelsen – kom direkte fra forbrugerne.

En af årsagerne til, at Pieces er så populært kan være fordi de forstår at mixe de nyeste trends med klassiske accessories. Deres kollektioner indeholder altid nogle basic styles til pigen, der er sikker i sin stil, men jævnligt ønsker at tilføje nyt tilbehør. Derudover laver de også styles til de piger, der eksperimenterer med de nyeste styles og ønsker at prøve forskellige trends af. Det kan fx være hatte med store skygger eller sko med opsigtsvækkende plateauhæle.

Under alle omstændigheder, har Pieces fundet et koncept, der virker og er yderst populært i forhold til den mode, der florerer i øjeblikket.

Del din mening

Skriv en kommentar