Fashion

Rütme – lidt om farver og detaljer

0 Kommentarer 18 juni 2011

Rütme – lidt om farver og detaljer

Rütme er søsteren til Humör, og ligesom dem, er Rütme også glad for farver, flotte mønstre og til tider et lidt anderledes snit.

Kollektionen er stykket sammen af friske farver og holder hele vejen igennem den farverige, glade stil. Rütme henter inspiration i 80’erne og 90’ernes farver og tilfører enkelte styles et touch af vintage.

Bukserne er designet i samme stil som Humör bukserne, dvs. baggy med alternative snit og mange detaljer – og selvom de giver en laid back streetstyle, så er det ikke altid man gider hoppe med på hængerøvsstilen.

Der hersker ingen tvivl om, at 2011 netop er året for color blocking, men nogle gange kan det godt blive lige farverigt nok – og så må man i gang med at mixe og matche med nogle styles, der er mere afdæmpede. Rütme viser selv et eksempel på det i deres lookbook:

 

Rütme - flot bluse i friske farver

 

Blusen er flot og feminin, og man lægger mærke til de fine detaljer, når den bliver sat sammen med en sort nederdel. Vi synes, det ville være synd at sætte den sammen med noget alt for farverigt, for så bliver den bare et eller andet uspecificeret farvemiks. Her får den lov til at stå alene – og det kan sådan en fin bluse sagtens klare.

Vi foretrækker deres feminine bluser og kjoler, som let kan styles med jeans og give et afslappet look. Outfittet vil være fuldendt med et par fede sneakers og en cool jakke – fx denne:

Rütme jakke sommer 2011

 

Efter vores mening er jakken et hit, fordi den har mange fede detaljer uden at det bliver for meget. De lidt skæve knapper er sjove, og snoren giver en fin rynkeeffekt ved kraven. Den armygrønne farve har været et hit hele efteråret, og selvom det måske ikke er den mest oplagte sommerfarve, så vil jakken være rigtig fin til et lækkert forårsoutfit.

Vi synes Rütme tøj er rigtig godt, når det inkluderer skæve detaljer uden at blive for eksperimenterende – og det er jakken et rigtig godt eksempel på.

 

Del din mening

Skriv en kommentar