Fashion

Rütme – folkene bag Humör udvider med pigetøj

0 Kommentarer 12 april 2011

Rütme – folkene bag Humör udvider med pigetøj

Hvad brandet Humör har gjort for unge, danske fyre, er Rütme godt i gang med at gøre for unge, danske piger!

Tøjet er ungt, hipt og med et væld af stærke farver, prints og mønstre. Det er til den modebevidste pige, der vil sammensætte en unik stil og have en garderobe, der udtrykker et liv i bevægelse. Som Rütme selv skriver, kan man ofte se en Rütme-pige med en coffee to-go i den ene hånd og Fever Ray, der strømmer ind i øregangene fra iPod’en.

Som et modigt og succesfuldt spring, har folkene bag Rütme lavet en blog i stedet for en klassisk hjemmeside. Bloggen opdateres jævnligt med nyheder fra Rütme, tøjet in action og forskellige inspirationsbilleder omkring mode og stil. Et sådant tiltag vidner om en innovativ stil, og det ses også i kollektionerne, der er meget kreative og nytænkende med anderledes snit og frygtløse farvekombinationer.

At have en blog som hjemmeside gør kontakten til forbrugerne meget mere levende. Man kan dagligt gå ind på Rütmes blog og tjekke, hvad der er den nyeste inspiration, den nyeste trend og medarbejdernes bud på sammensætninger af Rütme styles. På den måde kan man få sin daglige dosis Rütme og holde sig opdateret inden for netop dét brand.

Rütme har allerede opdateret deres blog

Bare rolig. Rütme har allerede opdateret deres blog.

Lige som tøjet fra Humör er tøjet fra Rütme inspireret af den street style, der findes i mange metropoler, for det er netop i metropolerne, folk tør lege med farver, sammensætninger og nye trends. Og de glade farver er jo ideelle til det snarligt kommende forår…

Del din mening

Skriv en kommentar