Fashion

Samsøe & Samsøes Fall Collection

0 Kommentarer 20 september 2011

Det danske brand, Samsøe & Samsøe, har lavet en rigtig fed efterårskollektion med mange lækre varer.

Mange kender nok Samsøe & Samsøe for deres populære basic t-shirts og tanktoppe i en lækker blød kvalitet. Det er et must have i mange pigers garderober, og de kan bruges og styles på mange forskellige måder. Der er fx Sue top, som er en tanktop, der både kan bruges som undertrøje og selvstændig top. Senere kom Sue long, som er længere end en top, og mange piger bruger denne udgave som underkjole eller under en gennemsigtig bluse eller lignende.

Samsøe & Samsøe tøj er dog ikke kun basic t-shirts og tanktoppe. Efterårskollektionen 2011 byder på mange flotte styles, såsom fine striktrøjer, trendy højtaljede bukser, en elegant sort jumpsuit og varme vinterjakker. Vi har spottet mange af jakkerne i butikkerne i København, og er sikre på, at vi vil gå vinteren i møde i en Samsøe & Samsøe jakke.

Vi håber dog, at sensommeren og efteråret holder lidt ved, så vi kan flashe fine cardigans og knap-så-varme jakker.

Blandt andet vil vi gerne flashe denne Charlotte cardigan. Det ser rigtig flot ud på billedet med sort basis og så den rustrøde-agtige jakke, men vi kan også forestille os, at trøjen vil være flot i et tone-til-tone look, hvor tanktop og sko er i jordfarvede nuancer.

Samsøe Samsøe Charlotte Cardigan

 Den flotte Charlotte cardigan fra Samsøe & Samsøe 

 

Vi har lånt billedet fra Samsøe & Samsøe webshop, og som du selv kan læse, så er den fine cardigan snart til at få på nettet!

Del din mening

Skriv en kommentar