Fashion

Second Female

0 Kommentarer 22 maj 2011

Second Female

Second Female blev startet i 2000 med intentionen om at designe fashionable styles i god kvalitet til en fair pris. De fik hurtigt succes og er i dag et meget anerkendt mærke, der laver flotte designs til modebevidste piger – både de yngre og lidt ældre.

Med seks kollektioner om året er de altid med på de nye trends og viser gang på gang, at de formår at producere modeller, der passer til forbrugernes ønsker og behov.

Tøjet er feminint og ofte med et klassisk udtryk. Farverne, der understøtter det klassiske look, er for det meste dæmpede – fx sort, hvid, camel, støvet rosa og grålige nuancer.

Nogle gange bruges pasteller og lidt mere stærke farver, men generelt er fokus ikke på de meget kraftige farver.

Second Female har egne butikker i København, Odense, Esbjerg, Vejle og Kolding. De senere år har brandet oplevet stor international succes, og i dag er tøjet også tilgængeligt i Holland, Finland, Norge, Irland og Tyskland.

Second Female har med deres lækre designs ramt en god og efterspurgt stil, som har resulteret i stor succes. De formår at holde sig opdateret og hele tiden udvikle og tilpasse sig tidens mode.

Forår/sommer 2011-kollektionen er ingen undtagelse – den byder på mange lækre ting!

Stilen er lækker og feminin hos Second Female

Stilen er lækker og feminin hos Second Female

Del din mening

Skriv en kommentar