Fashion

Superdry – nyt liv til basisgarderoben

0 Kommentarer 25 juni 2011

Superdry – nyt liv til basisgarderoben

Hos engelske Superdry er de gode til at pifte basisvarer lidt op. Der er t-shirts med prints og fede farver, skjorter i trendy snit, casual hoodies og lækre vindbreakers. Faktisk er der lidt af det hele hos Superdry, for de kan også præsentere tights, sneakers og flip flops.

Billedet til højre er meget godt til at illustrere stilen hos Superdry. Det er basisvarer som jeans, t-shirts, skjorter, nederdele, toppe og bluser – men de mange styles er tilsat print og fede farver, så tøjet ikke bliver så kedeligt som basisvarer hurtigt kan blive.

Superdry laver tøj til både piger og drenge, og forår/sommer 2011-kollektionen er inspireret af vintage. Derfor er flere t-shirts produceret i et lidt vasket look, og de forskellige prints bærer også tydeligvis præg af vintage.

Stilen kan dog godt blive lidt ensformig, hvis hele outfittet er fra Superdry. Vi synes deres t-shirts har en sej stil, men hvis du leder efter jeans, så er der federe vaske og pænere modeller andre steder. For et godt udvalg af jeans, så tjek Levis, Diesel eller G-Star.

Fra forår/sommer 2011-kollektionen vil vi fremhæve denne ruskindsjakke, som er et godt alternativ til læderjakken.

Den er som udgangspunkt meget enkel i snittet, men uden at være kedelig. Den passer til en afslappet stil og vil uden tvivl fungere godt sammen med sneakers – eller måske et par fede ørkenstøvler i ruskind. Vi ser i hvert fald mange muligheder i denne jakke.

Superdry - lækker ruskindsjakke

Men Superdry er altså ikke kun den berømte Osaka t-shirt. Klik dig hen til Superdry på udsalg og se, hvad de ellers kan byde på.

Del din mening

Skriv en kommentar