Fashion

The North Face – Never stop exploring

0 Kommentarer 10 juni 2011

The North Face – Never stop exploring

Det amerikanske mærke, The North Face, er verdenskendt for deres tøj og udstyr af super god kvalitet. De producerer alt muligt tøj til friluftsliv, men er især kendt for deres fleecetrøjer og jakker.

Navnet, The North Face, blev valgt, fordi det er – på den nordlige halvkugle – den side på et bjerg, der er sværest at bestige.

Mærket blev startet i 1966, og producerede i starten kun udstyr til klatring og bjergbestigning. De mange år på bagen betyder, at The North Face har mange års erfaring med at producere kvalitetsvarer. De går meget op i at producere varer, der holder og giver mulighed for den optimale ydeevne. På deres hjemmeside kan man læse meget mere om præcis hvilke teknikker, der benyttes til produktion af jakker, sportstøj, udstyr osv.

De mange teknikker bag produktionen betyder, at tøjet fra The North Face lægger sig i den høje ende af prisskalaen. Til gengæld er dine varer af den bedst tænkelige kvalitet og holder i mange år.

Det er ikke mærkeligt, at The North Face sælger godt i Norden, for tøjet er super velegnet til det skandinaviske vejr, der byder på vind, regn og kulde.

The North Face

The North Face – Never stop exploring

Del din mening

Skriv en kommentar