Fashion

TICKET TO HEAVEN – og social ansvarlighed

0 Kommentarer 05 marts 2011

TICKET TO HEAVEN – og social ansvarlighed

Det danske tøjmærke startede tilbage i 1990’erne. I 1999 blev det for alvor en velfungerende virksomhed, og Ticket to Heaven rykkede ind på sit første kontor og åbnede sin første butik i Vedbæk.

Kvalitet er og bliver det magiske ord, når de nye kollektioner skal designes. Tøjet produceres i en sådan pasform, at børnene kan tumle, lege og bevæge sig frit i tøj fra Ticket to Heaven. Der bruges mange farver og sjove detaljer, så børnene synes tøjet er dejligt at have på. Og på grund af den gode kvalitet bliver børnene holdt varme og tørre uanset vejret.

Der laves to årlige kollektioner – forår/sommer og efterår/vinter. Desuden laves der en sen efterårskollektion med overgangsjakker og en årlig kollektion med slidstærke, ergonomiske skoletasker. Forår/sommer 2011-kollektionen bugner af glade farver, flotte mønstre og fede prints. Kollektionen er inspireret af Londons fantastiske gader, hvor en gåtur gennem storbyen byder på masser af lov og interessante farvesammensætninger.

Ticket to Heaven er en socialt ansvarlig virksomhed og støtter blandt andet Nanu Børn i Grønland (en børne- og ungdomsorganisation). Derudover tog Ticket to Heaven i 2005 initiativ til Kids for Kids og et par år efter kom selve Kids for Kids Fonden, som støtter børn i nød gennem økonomisk overskud fra aktiviteter og indsamlinger. Det mest kendte arrangement er det årlige ”Kids for Kids Open Air”, som er en hel dag med musik og sjove aktiviteter for børn. I år afholdes arrangementet d. 5. juni og med Bubber som konferencier kan det ikke blive helt kedeligt.

Ticket to Heaven

Til Open Air 2010 stod Julie Berthelsen for en del af underholdningen

 

Et andet eksempel på Kids for Kids-arbejdet er, at de en lørdag i februar indtog børneafdelingen i Illum for at sætte fokus på, at cykelhjelme er flotte og sjove.

Februar 2010 var også måneden, hvor Ticket to Heaven åbnede en stor Ticket to Heaven-afdeling i Illums nye børnetøjsafdeling. Alle disse arrangementer kan både følges på Kids for Kids hjemmesiden og på Ticket to Heavens blog.

Ticket to Heaven har oplevet international succes og efterhånden forhandles Ticket to Heaven børnetøj i hundredvis af butikker i Danmark, Skandinavien og Nordeuropa.

Del din mening

Skriv en kommentar