Fashion

Tiger of Sweden – rock’n’roll og hvid mode

0 Kommentarer 15 juni 2011

Tiger of Sweden – rock’n’roll og hvid mode

Ifølge Tiger of Sweden er herresiden denne sæson præget af et klassisk rock’n’roll look. Og ja, enkelte outfits leder da tankerne hen på 50’ernes jakkesæt (bl.a. suitet på billedet nederst i artiklen), men derudover skal man altså lede længe efter den klassiske rock’n’roll-stil.

Det ser mere ud til, at jakkesættene er moderniseret og udført i en slim fit pasform. Det betyder måske ikke så meget, at rock’n’roll’en ikke er gennemtrængende, for jakkesættene er alligevel ret cool, og de er super fede til fyre, der gerne vil have et jakkesæt med et mere moderne snit.

Kollektionens overtøj er militærinspireret, og det kommer meget bedre til udtryk, fx i nedenstående outfit. Farven er lidt à la militærgrøn, og det er tydeligt, at jakkens snit henter inspiration i diverse uniformer – se bare på lommerne og den meget symmetriske opbygning. Man kan måske droppe hatten og bukserne i matchende farver og i stedet tilføje looket et par slidte jeans.

Den armygrønne farve er et hit i øjeblikket og blev blandt andet populær i forbindelse med parkajakkerne. Sidste år havde alle tøjmærker med respekt for sig selv et bud på en armygrøn parkajakke, og det ser ud til, at stilen holder lidt endnu. Parkajakkerne er gode til at give et casual look, fordi de ofte er lidt oversize, men måske ændrer snittet sig lidt i de næste sæsoner, så militærstilen bliver mere tætsiddende – lidt som vi ser det her hos Tiger of Sweden.

Tiger of Sweden forår/sommer 2011

 

På damesiden er der mange feminine toppe og kjoler, der sættes sammen med blazere og korte jakker. Der anvendes mange prints og mønstre, og mange af tingene, som endda også er produceret i luksuriøse materialer, er måske mere velegnede til en festlig aften end til hverdag. Kollektionen præsenterer dog også styles, der er mere til hverdag, og især et item springer i øjnene. Det er sådan et af slagsen, som man ender med at bo i hele sommeren – en hvid trenchcoat.

Tiger of Sweden forår/sommer 2011

 

Hvid er spået til at blive sommerens og sæsonens helt store trend, og man må gerne flashe et 100% hvidt outfit. Det gjorde blandt andre Ralph Lauren og Tommy Hilfiger til fremvisningen af forår/sommer 2011-kollektionerne, og det er vel egentlig både godt og skidt med sådant et outfit. Hvid er selvfølgelig flot til sommerbrun hud, men der er altså overhængende fare for at komme til at ligne en forvokset konfirmand.

Hvis man ikke er til all white, kan man langsomt arbejde farven ind i garderoben – og her er den hvide trenchcoat helt perfekt. Den er enkel og klassisk og signalerer på alle måder et sofistikeret og stilrent look.

Tiger of Sweden forår/sommer 2011

 

Del din mening

Skriv en kommentar