Fashion

Vans – Off the Wall

0 Kommentarer 11 juli 2011

Vans – Off the Wall

Vans sko er synonymt med skateboarding. Det amerikanske brand producerer hovedsageligt sneakers, skateboarding sko og støvler til snowboarding.

Der bliver også produceret tøj hos Vans, men det er og bliver de populære Vans sneakers, som mærket for alvor er kendt for.

Brandet blev startet i 1966, og allerede i starten af 70’erne var Vans det helt hotte blandt skateboardere. Skoene er også i dag et hit blandt skateboardere, og den professionelle skateboarder, Geoff Rowley, har lavet nedenstående reklame i samarbejde med Vans.

I sommeren 2007 – i forbindelse med The Simpsons Movie – lavede Vans et samarbejde med Vans og fik 12 kendte designere til at lave 14 lækre Vans sneakers (se billedet øverst i artiklen).

De 14 modeller blev kun produceret i 100 par pr. model, så der var virkelig rift om dem.

 

Vans x A.P.C.

Et andet Vans samarbejde er denne sæsons samarbejde mellem Vans og det franske brand, A.P.C.

Resultatet af samarbejdet er disse fine sneakers i bløde, pastellignende farver. Mange fyre bliver lidt forskrækkede, når de ser pastelfarver – men vi siger: Spring ud i det! Pastelfarver er lækre i sommerperioden og disse sneakers er perfekte til varme grillaftener, ture til stranden og en kold øl på det lokale hang-around sted.

 Vans i samarbejde med franske A.P.C.

Vans sko er stadig super populære, selvom de efterhånden er mange år gamle. Der laves også sko til piger, men de cool sneakers hitter helt klart mere hos fyrene. Langt de fleste unge fyre har et par eller to hjemme i skabet.

Del din mening

Skriv en kommentar