Fashion

Vinterjakker – fake fur og parka

1 Kommentar 13 oktober 2011

Vinterjakker – fake fur og parka

Det er så rart at være godt forberedt på vinteren og kulden, fx ved at investere i fede vinterstøvler og en flot vinterjakke i god tid. Så kan man nærmest gå og glæde sig til det bliver koldere, så man kan bruge den fine jakke!

Mens efterårsvinden rusker i træerne og frostgraderne er truende nær, kan vi jo kigge nærmere på vinterjakkerne og finde ud af, hvad vi skal have. Alt efter pris kan man måske få råd til to jakker, for det er jo altid fristende at købe en flot (der sandsynligvis ikke er særlig varm), men absolut mest fornuftigt at købe en praktisk, der går ned over numsen og alt det der.

Vi har derfor fundet frem til en vinterjakke à la flot og fabulous – og en vinterjakke à la foret og fornuftig. Kig med herunder.

Vi lægger ud med denne jakke i fake fur fra Vila.

 

Vila Blasca Fake Fur Jacket

Vila – Blasca Fake Fur Jacket

 

Fake fur jakken er super flot, og vi kan allerede forestille os hvor blød og lækker den er. Den er nok bedst på dage, hvor det ikke er snestorm – til gengæld vil den være hammerflot at have ud over en kjole nytårsaften eller til en anden fest.

Den anden – og mere fornuftige – jakke er fra Minimum.

Minimum Miamaja Jacket

Minimum – Miamaja Jacket

Jakken fra Minimum er ret trendy, og så er den super praktisk til dem, der cykler i skole og på arbejde. Den grønne farve er dæmpet og neutral, men stadig lidt sjovere end den klassiske sorte.

Måske kan det blive til begge jakker. Vi synes i hvert fald, at det her er to gode bud på årets vinterjakke.

Men ak, der er så meget at vælge imellem. Vi er sikre på, at der er mange flere fede vinterjakker derude!

Dine Kommentarer

1 kommentar

  1. Marika siger:

    Tak for god inspiration til at finde en vinterjakke! Jeg fandt en MbyM jakke på Smartgirl. Den er armyfarvet og ligner lidt en parkajakke i stilen, og den minder måske lidt om den på billedet fra Minimum.


Del din mening

Skriv en kommentar