Fashion

We love Vero Moda

0 Kommentarer 03 juli 2011

We love Vero Moda

Vero Moda er efterhånden et af de gamle brands i modebranchen, for brandet har lavet populært tøj siden slutningen af firserne.

Vero Moda har gang på gang stor succes med deres mange varer til rimelige priser – og kvinder i mange aldre lægger ofte vejen forbi en Vero Moda for at studere udvalget.

Vi har kigget på nogle af de mest interessante varer fra forår/sommer-kollektionen.

Kjolen på billedet nedenfor er en dejligt og florlet sommerkjole, som kan styles på mange forskellige måder. Den kan være casual og boheme med flade sandaler og en blomst i håret. Eller den kan være sexet til girls night out med knaldhøje stiletter.

 

Flot hvid sommerkjole fra Vero Moda

 

Detaljen på ryggen er super flot og får kjolen til at se mere eksklusiv end prisen lige umiddelbart signalerer. Vero Moda har nemlig altid været kendt og elsket for deres fashionable styles og evne til at følge de nyeste trends til absolut fair priser.

 

Vero Moda Very

For godt et år siden lancerede Vero Moda en ny kollektion, nemlig Very by Vero Moda. Hensigten med den nye kollektion var at producere varer, hvor der er kræset lidt mere for detaljerne, materialerne og designet – til gengæld ville prisen også være lidt højere end på de tidligere Vero Moda-varer.

Efter vores mening er Very en succes, og det er dejligt, at Vero Modas egen kollektion stadig er lige så tjekket og fashionabel som før. Ofte glemmer brandsene nemlig den tidligere kollektion, når de laver en ny – men Vero Moda fastholder den gode stil i begge kollektioner.

På billedet herunder kan du se to styles fra Very-kollektionen forår/sommer 2011.

 Kjoler fra Vero Moda Very

Til venstre er det Galia short dress, som er dejlig sommeragtig med sine bare skuldre – og til højre er det Godess dress, som er super sofistikeret i lidt oversize look, så stoffet falder smukt om kroppen.

Vi er i hvert fald hooked på Vero Moda Very. Du kan se mere fra kollektionerne ved at klikke dig hen til Vero Moda siden. Der kan du se, hvilke netshops, der sælger det lækre tøj.

Del din mening

Skriv en kommentar